WishList

0 Immobles

OK

A les comarques de Girona trobareu una multitud de paisatges canviants que evolucionaran a mesura que vostè avanci en una o altra direcció.

Si volguéssim ser descriptius li parlaríem de petits nuclis del litoral i pobles mariners protegits, com Cadaqués, el encant i paisatge van obrar el miracle de seduir al mestre Dalí, o com a Calella de Palafrugell, els carrers i petites cales ressonen els sons de les havaneres , que ens recorden les enyorances i sentiments dels mariners emigrats a Cuba. Tampoc, deixaríem de recomanar la visita al Parc Natural de Cap de Creus, el paisatge ens suggereix com devia ser la Terra en els seus orígens, o als aiguamolls del Parc Natural Aiguamolls de l'Empordà, a les illes Medes (a L'Estartit ), les cales de Begur i Palafrugell, la ciutadella de Roses, les ruïnes gregues i romans d'Empúries (a l'Escala), o a les viles medievals de Pals i Peratallada, les restes ibèriques d'Ullastret i la Vila Vella de Tossa de Mar , els bells jardins botànics de Blanes i Lloret de Mar .. És clar que, d'aquesta manera, el que li estaríem dient és que a la Costa Brava té la possibilitat de gaudir del que probablement sigui la major concentració d'atractius i experiències en el mínim recorregut.

Al llarg dels 200 quilòmetres de litoral que comprèn la Costa Brava trobarà gran quantitat de poblacions típiques mediterrànies, com l'Escala, Palamós o Sant Feliu de Guíxols. És precisament la singularitat d'aquesta trobada entre la muntanya i el mar el que va portar el periodista Ferran Agulló a definir aquesta costa com la COSTA BRAVA. La geografia del lloc, proveeix excel lents paisatges, clima ideal i bon sol. En bicicleta o a peu, en cotxe, a cavall o fins i tot pel cel, pels senders o vorejant les cales, la Costa Brava és un escenari perfecte per a les passejades i excursions. Si prefereix practicar esports nàutics o el golf, també hi ha instal.lacions i infraestructures disponibles. I si voleu encara més diversió, al costat de les platges trobarà grans centres d'oci, com Empuriabrava, L'Estartit, Lloret de Mar, Platja d'Aro, Roses, Sant Antoni de Calonge ... on tindrà assegurada la diversió. Les aigües són netes, transparents i lliures de contaminació i garanteixen la qualitat ambiental de les platges del nostre litoral. Una cosa que no pot deixar de degustar, és l'ànima dels fogons dels nostres restaurants: la cuina de mar i muntanya, la trobada dels fruits del mar amb les carns i les verdures de la muntanya i del pla. El suquet de peix, la sèpia amb pèsols, el pollastre amb escamarlans, les mandonguilles amb gambes o l'arròs a la cassola són alguns dels suggeriments ... (Visiteu la nostra secció Gastronomia)